Paradis Vacante de Vis – „Lider de piata pe vanzari business to business si incoming turisti israelieni pe litoral”

O noua editie a Galei Turismului de pe Litoralul Romanesc s-a desfasurat ieri seara la Athena Casino din cadrul complexului Phoenicia – Mamaia Nord. Cu aceasta ocazie, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a acordat premii de onoare la urmatoarele categorii: hoteluri, agenții de turism, plaje, restaurante și cluburi, evenimente, autoritati locale.

Agentia noastra a fost distinsa cu titlul de “Lider de piata pe vanzari business to business si incoming turisti israelieni pe litoral”, la categoria „Agentii de turism”.

Rezultatele excelente care au condus la obtinerea acestui important premiu nu ar fi fost posibile fara contributia celor peste 2000 de agentii de turism partenere, din tara si din strainatate. Impreuna cu acestea, am construit de-a lungul timpului o colaborare bazata pe incredere, profesionalism, experienta si foarta multa munca! Multumiri speciale tour operatorului israelian Meshek, cu care am dezvoltat in ultimii ani un parteneriat solid si am reusit sa aducem in sezonul 2018, pe plajele din Mamaia, peste 5000 de turisti israelieni care s-au bucurat de confortul deosebit oferit de complexul Phoenicia Resort. De asemeni, parteneriatul strategic cu Blue Air le-a oferit si in acest an posibilitatea turistilor din Timisoara, Oradea si Cluj Napoca sa ajunga pe litoral in timp record si la preturi foarte avantajoase.

Nu in ultimul rand, le multumim celor peste 500 de hotelieri de pe litoral, care an de an reusesc sa le ofere beneficiarilor serviciilor noastre facilitati la standarde din ce in ce mai ridicate, asa cum le doreste turistul modern, din ce in ce mai exigent.

A fost o noua editie deosebita a Galei Turismului care, asa cum spunea presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, domnul Dr. Mohammad Murad: “este o gala a intregului litoral si mai ales a oamenilor care-si desfasoara activitatea in industria turistica de pe litoral.”

Write a Message